羅志祥國際後援會 » 「秀」新 新 聞 » [2006/06/15香港蘋果日報] 黃 子 佼 死 口 話 巧 合

頁: [1]

peggy2006-6-15 01:43 AM
[2006/06/15香港蘋果日報] 黃 子 佼 死 口 話 巧 合

馮 仁 昭 四 圍 超
Selina 生 日 做 車 牌 號 碼 黃 子 佼 死 口 話 巧 合

早 排 台 灣 已 傳 出 小 豬 ( 羅 志 祥 ) 同 S.H.E  Selina 感 情 出 現 危 機 , Selina 俾 人 踢 爆 同 黃 子 佼 約 會 之 外 , 佼 佼 日 前 又  網 上 抨 擊 小 豬 唔 陪 女 友 , 又 唔 畀 佢 同 人 約 會 係 好 唔  , 點 知 日 前 又 有 讀 者 報 料 話 佼 佼 買  架 寶 馬 新 車 , 車 牌 係 「 1031 」 , 同 Selina 生 日 日 期 一 樣 。

小 豬 唔 專 一
另 外 , 讀 者 又 報 料 話 小 豬 唔 係 受 害 者 , 因 為 佢 經 常 同 ENERGY 成 員 去 唱 K  女 , 一  都 唔 專 一 , 所 以 佢 同 女 友 先 會 分 手 。 難 怪 佼 佼 追 佢 女 友 咁 快 得 手 , 不 過 噚 日 佼 佼 只 肯 認 車 牌 號 碼 係 同 Selina 生 日 日 期 一 樣 , 但 就 唔 肯 認 拍 拖 , 佢 透 過 經 理 人 解 釋 話 : 「 真 的 是 巧 合 , 拿 到 車 牌 沒 有 發 現 同 號 , 是 經 過 她 提 醒 才 知 道 , 我 們 真 的 沒 有 指 定 號 碼 。 我 發 誓 , 他 們 現 在 真 的 沒 有 在 一 起 。 」
此 外 , 小 豬 同 大 S ( 徐 熙 媛 )  家 趕 緊 拍 新 戲 《 轉 角 * 遇 到 愛 》 , 小 豬 同 Selina 感 情 備 受 考 驗 , 但 大 S 同 仔 仔 ( 周 渝 民 ) 就 甜 到 漏 , 上 個 星 期 五 仔 仔 25 歲 生 日 , 佢 話 想 食 胡 椒 餅  , 大 S 就 即 刻 打 孖 送 上 , 真 係 體 貼 啦 。

[[i] 本帖最後由 Makoto 於 2008-10-9 03:08 PM 編輯 [/i]]

snoopy-20082006-6-15 08:53 AM
哦~~~这报道还真的是没完没了了啊,拜托什么时候才可以让艺人过正常的日子啊,好可怜的小猪,一直要被报道不说,还要被别人~~~~:'(:'(:'(:'(    天理何在啊,主啊,但是支持小猪的心是没话说的,:admire::admire:.不要再理会这种报道了,飘走~~~

fengznana2006-6-15 09:27 AM
这报道怎么没完没了啊!!!
够了吧!!好烦啊你们这些无聊的记者!!!

愛秀之mays2006-6-15 09:49 AM
[color=deeppink]好無聊..還是這些有的沒的

renita2006-6-15 07:45 PM
都是宣傳方法之一啦∼∼
∼什麼地方的新聞都也有,是不是要謝謝黃先生的新聞耶∼∼∼

查看完整版本: [2006/06/15香港蘋果日報] 黃 子 佼 死 口 話 巧 合