羅志祥國際後援會 » 舞 林 威「秀」 » 招人組CREW(香港)

頁: [1]

tissue9222011-8-23 07:38 AM
招人組CREW(香港)

如題:) 隊crew跳breaking的,無論你識/唔識/學過下都歡迎架=)
最好港島區,方便book場練,有意add msn>__<

珊紫2011-8-23 11:45 AM
我都想組隊跳breaking,我學過下,但我不是港島區

tissue9222011-8-23 04:07 PM
你邊區=0=? 唔介意地點都可以入架>__< bk場可以就下個地點

珊紫2011-8-24 11:55 AM
[quote]原帖由 [i]tissue922[/i] 於 2011-8-24 12:07 AM 發表
你邊區=0=? 唔介意地點都可以入架>__< bk場可以就下個地點 [/quote]
我新界區:(

kayee(:2011-8-29 03:34 PM
我新界的/_\........

DZ2011-8-30 02:48 AM
[quote]原帖由 [i]珊紫[/i] 於 2011-8-24 07:55 PM 發表

我新界區:( [/quote]
我都系新界區架,我都好想學,但未學過∼:(

tissue9222011-8-31 09:36 AM
原來咁多新界區...有無人有好地方提議下,個地點盡量係每個地方都唔好咁遠xd

tissue9222011-8-31 11:42 AM
新界區的XD你地旺角既話得唔得? ok既可加MSN

☆★香香★☆2011-10-16 06:37 AM
請問你們組CREW 跳BREAKING 組成了没有???
我亦有些興趣,,,,另外有找到導師了没有??

tissue9222011-10-18 10:03 AM
組了但仍可加人@@
但不知你有否興趣,因為原來的導師不在香港
@ msn詳講吧? [email]tissue922@hotmail.com[/email]

kiwing2012-1-15 01:16 PM
我都想一齊;;可以嗎><?

tissue9222012-2-23 02:47 PM
kiwing,@左你fb無應我-_-

查看完整版本: 招人組CREW(香港)