羅志祥國際後援會 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 幫助 | 繁體中文

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: [香港雜誌] 【2013/03/01 #1146 YES】羅志祥 講是講非  

sophiayi
科 長

UID 124575
精華 0
積分 34969
帖子 8031
閱讀權限 70
註冊 2009-7-19
來自 Hong Kong
【2013/03/01 #1146 YES】羅志祥 講是講非

[attach]135174[/attach][attach]135175[/attach][attach]135176[/attach][attach]135177[/attach]

喺呢個科技發達嘅年頭做明星,真係一日唔死一日都仲有是非!好似亞洲舞王羅志祥(小豬)咁,明明拍電影成績同表現都非常搶眼,演唱會又搞得有聲有色、座無虛席,但都總係會有啲負面新聞傳出嚟抨擊佢嘅成功。可能真係「人紅是非多」,睇怕小豬都係因為人氣爆燈先惹嚟咁多是是非非㗎啫,好彩小豬心態樂觀,懶理負面新聞,將精神專注返喺事業上。究竟呢位亞洲舞王身邊有咩是非呢?豬迷真係要好好探討一下,睇下點幫小豬拆解呀!
[attach]135171[/attach][attach]135164[/attach][attach]135165[/attach][attach]135166[/attach][attach]135167[/attach][attach]135168[/attach]

今期大激送

偶像情書套裝
〈yes!!〉嘅隨書禮物源源不絕,今期就有極受歡迎,載譽歸來嘅偶像信封信紙,今次嘅款式絕對係全新製作,唔單只精美而且實用,人物就搵嚟幾位超chok嘅台灣同韓國嘅型男,包括羅志祥、INFINITE、BIGBANG同埋炎亞綸。款款都咁靚,真係唔可以錯過呀。
[attach]135170[/attach]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

●只用行動來保護玻璃心 - 羅志祥
●偶的微博
http://www.weibo.com/u/1737351410
●偶的Instagram
http://instagram.com/sophiayi
2013-2-27 11:31 PM#1
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

S唯祥獨尊
新 手

UID 234099
精華 0
積分 174
帖子 61
閱讀權限 10
註冊 2012-7-8
來自 中国大陆陕 ..
管他是是非非呢~小猪忙小猪的~我爱我的~媒体炒媒体的~不招黑不掐架其他爱咋咋地~话说今天这些造型帅惨了~
2013-2-28 12:59 AM#2
查看資料  發短消息  QQ  頂部

youelevis
助 手

UID 120096
精華 0
積分 3548
帖子 1470
閱讀權限 30
註冊 2009-5-22
是是非非還不都是媒體抄作的  (喜歡把少數網友的言論放大)
2013-2-28 07:23 AM#3
查看資料  Blog  發短消息  頂部

唯祥所愛、瀟
新 手

UID 215477
精華 0
積分 133
帖子 49
閱讀權限 10
註冊 2011-8-28
來自 Show Fans Club
圖片好帥!!!!是非啥的咩在意啦,人紅是非多嘛!>3<

一个人、一颗心、守护你一世。
2013-2-28 09:34 AM#4
查看資料  發短消息  頂部

啊呱呱呱
員 工

UID 231693
精華 0
積分 1416
帖子 602
閱讀權限 20
註冊 2012-5-30
來自 台灣的嘉義
是非製造來原不就是媒體啊/?!!
每張照片,祥祥都好帥

永遠只為你心跳加速!
2013-2-28 11:27 AM#5
查看資料  發短消息  頂部

沁冰
秘 書

UID 162101
精華 0
積分 7511
帖子 2732
閱讀權限 40
註冊 2010-3-19
來自 S.F.C.& Z
吃不消工作排滿滿,壓力超大,休息也不夠的羅志祥還要面對種種是是非非,很無奈!
人紅是非多,避無可避!羅祥的強大心臟,無量時無刻都要作好準備。

安静地守着你 祝福不用回音
2013-2-28 11:45 AM#6

sophiayi
科 長

UID 124575
精華 0
積分 34969
帖子 8031
閱讀權限 70
註冊 2009-7-19
來自 Hong Kong
(0228已更新完整內容)

●只用行動來保護玻璃心 - 羅志祥
●偶的微博
http://www.weibo.com/u/1737351410
●偶的Instagram
http://instagram.com/sophiayi
2013-2-28 05:21 PM#7
查看資料  訪問主頁  Blog  發短消息  頂部

elessarcid
助 手

UID 87172
精華 0
積分 4561
帖子 1925
閱讀權限 30
註冊 2008-7-12
來自 香港
YES的新聞還蠻新的耶~~而已很挺某人喔

2013-2-28 11:56 PM#8

sunxue1024.com
員 工

UID 238603
精華 0
積分 287
帖子 124
閱讀權限 20
註冊 2012-10-10
來自 北京SFC
人红才会有绯闻,相信大家还是一如既往的爱他

祥若安好,便是晴天。
2013-3-1 01:06 PM#9
查看資料  發短消息  QQ  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

羅志祥國際歌友會 Show Fans Club

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.038317 second(s), 8 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-3-29 02:40 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 羅志祥國際後援會 SHOW International Fansclub - Archiver