標題: 【香港06年11月12日蘋果日報】小豬自爆何B仔遭摸蝕 [打印本頁]

作者: monicheung    時間: 2006-11-12 11:55 AM     標題: 【香港06年11月12日蘋果日報】小豬自爆何B仔遭摸蝕

風 尚 大 典 講 體 檢
小 豬 自 爆 何 B 仔 遭 摸 蝕

上 海 東 方 藝 術 中 心 前 晚 舉 行 「 2006 中 國 風 尚 大 典 」 , 大 會 請 80 位 中 外 名 人 出 席 , 包 括 張 曼 玉 、 劉 嘉 玲 、 朱 茵 、 楊 丞 琳 同 羅 志 祥 ( 小 豬 ) 等 等 , 台 灣 名 模 林 志 玲 以 頒 獎 嘉 賓 身 份 出 席 , 佢 住 價 值 十 幾 萬 CHANEL 水 晶 禮 服 行 星 光 大 道 , 大 受 fans 歡 迎 , 佢 後 台 同 中 國 超 模 杜 鵑 一 見 如 故 , 又 讚 對 方 好 靚 , 兩 岸 第 一 名 模 仲 影 張 難 得 合 照 。

小 豬 一 身 Gucci 現 身 大 典 , 佢 話 自 己 除 外 在 美 之 外 , 都 好 注 重 身 體 「 內 在 美 」 , 佢 自 爆 上 月 做 全 身 檢 查 , 「 小 弟 弟 」 畀 年 輕 護 士 睇 蝕 兼 摸 勻 晒 , 小 豬 話 雖 然 好 擔 心 「 隱 私 」 曝 光 , 但 為 健 康 想 , 都 硬 住 頭 皮 除 褲 , 同 埋 提 醒 護 士 唔 好 話 畀 人 聽 睇 過 佢 重 要 部 位 。 問 小 豬 當 時 有 冇 生 理 反 應 , 佢 話 : 「 都 快 緊 張 死 了 , 哪 還 有 反 應 ! 」

張 曼 玉 獲 頒 風 尚 國 際 典 範 大 獎 , 佢 話 好 少 電 影 以 外 獎 項 , 感 覺 好 特 別 。 佢 又 話 可 能 會 同 導 演 賈 樟 柯 合 作 , 不 過 要 等 對 方 寫 好 劇 本 先 決 定 , 仲 聲 稱 係 賈 樟 柯 影 迷 。

曼 玉 又 提 到 近 幾 年 先 真 正 搵 到 屬 於 自 己 生 活 , 希 望 生 活 過 得 慢 , 拍 戲 就 隨 緣 , 如 果 遇 唔 好 戲 , 可 以 五 年 唔 拍 。

獎 敬 母 親
劉 嘉 玲 就 奪 得 港 台 區 最 具 風 尚 女 演 員 獎 項 , 佢 話 對 問 鼎 金 馬 獎 影 后 好 有 信 心 , 仲 希 望 同 母 親 一 齊 分 享 呢 個 殊 榮 , 佢 用 普 通 話 話 : 「 我 父 親 剛 走 , 母 親 現 在 對 我 的 提 名 都 會 很 關 注 , 所 以 一 定 會 在 第 一 時 間 和 她 分 享 。 」
作者: guanyina    時間: 2006-11-12 12:05 PM

什么东东啊,呵呵,莫名了∼∼∼
作者: 燕婷*    時間: 2006-11-12 12:07 PM

哈哈哈∼要檢查私處,真的會很害羞捏!
還擔心護士說出去自己的尺寸,
真的有夠可愛的啦!
作者: 瘋娮瘋語    時間: 2006-11-12 12:15 PM

小豬害羞的樣子......不知道他有沒有臉咧?
作者: TING05    時間: 2006-11-12 12:21 PM

哈 很搞笑的一篇報導
作者: XZLZX    時間: 2006-11-12 12:23 PM

检查的时候,不知道他心里在想什么~~~~
作者: KIKI=]    時間: 2006-11-12 01:16 PM

topic會不會難聽了1點-______-''

作者: 芯_秀老婆仔    時間: 2006-11-12 01:50 PM

ohohoh!!!
連香港的生果報都有這報導.....
要說"風尚典禮"就好好說嘛....
為什麼要把身體檢查,還只抽出這個部分一起來報導啊!!
作者: cherrypig    時間: 2006-11-12 05:51 PM

害羞~~~害羞
小豬害羞還真可愛ㄋ:")
作者: Esthershow    時間: 2006-11-12 05:55 PM

呵呵~還真的會害羞捏~

護士小姐要守秘密喔~
作者: soon旋    時間: 2006-11-12 06:08 PM

真是有夠"赤裸裸"的...吼!!
作者: liceXD    時間: 2006-11-12 06:23 PM

哈哈~~~已經是很久以前的事囉~~~
香港媒體還真愛拿小豬的事出來講~~~嘻
作者: bonnie199321    時間: 2006-11-12 07:37 PM

哈哈!
好可愛喔!!
作者: 傻A囡    時間: 2006-11-12 09:12 PM

又是苹果日报写的鬼东西,连标题都写得那么恶心`!体检是很正常的嘛~!
作者: 櫻桃小志祥    時間: 2006-11-12 10:59 PM

( 左 起 ) 蔡 依 林 、 羅 志 祥 同 楊 丞 琳 結 伴 出 席 中 國 風 尚 大 典 。
作者: alisonwong    時間: 2006-11-13 01:12 AM

莫名!!
两个有什么关系,要拿出来一起写,是没写的用来交差吗?!!
一点都不专业,哎~~~~~~~~~~~~!!!!

歡迎光臨 羅志祥國際後援會 (http://forum.show4ever.net/) Powered by Discuz! 4.1.0