羅志祥國際後援會 
» 遊客:  註冊 | 登錄 | 會員 | 幫助 | 繁體中文

RSS 訂閱當前論壇  

上一主題 下一主題

標題: 【2014/12/14 蘋果日報】經理人踢爆小豬買禮物送媽咪 回憶10年前欠債日子喊爆  

ahhmeimei
助 手

UID 163300
精華 0
積分 3426
帖子 1223
閱讀權限 30
註冊 2010-3-24
來自 加拿大 SFC
【2014/12/14 蘋果日報】經理人踢爆小豬買禮物送媽咪 回憶10年前欠債日子喊爆

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20141214/53229021

台灣歌手羅志祥(小豬)噚晚喺澳門舉行巡迴演唱會,小豬身形脹咗啲,呢晚仲忘記歌詞,走音時就笑笑口話唔好意思。佢喺台上氹紛絲問:「今晚靚女多唔多呀?總之今晚女生要當我的皇后。」然後又喺台上搞氣氛,將一條毛巾拋俾台下嘅媽咪,不過坐係豬媽後面嘅粉絲就即衝前搶,小豬喺台上笑言首次有粉絲同媽媽搶嘢,又講廣東話冧粉絲。

小豬話:「今日很好玩,很久沒有來澳門,之前忙其他工作。」問仲有多場演唱會?佢話會喺內地做巡迴,聖誕節放假,收工之後會去玩,亦會同朋友交換禮物。講到之前工作買禮物送俾媽咪,經理人踢爆佢買完之後突然喊爆,小豬說話:「那份禮物我在10年前已經要買,買完之後,理紀人叫我退還去,因為我沒錢,錢要用來還債務,所以這次不是買禮物這麼簡單,是買回以前的羅志祥,也順便帶去那種遺憾。」

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
2014-12-14 06:16 PM#1
查看資料  Blog  發短消息  頂部

yolanda1217
科 長

UID 3062
精華 0
積分 71093
帖子 30397
閱讀權限 70
註冊 2006-4-5
來自 Taipei
天呀~有夠帥滴 舞魂再現 越戰越勇 姐夫要 橫霸全球嘍~給力 ~亞洲舞王 棒慘惹

[img][/img]How do I live without U~~~
2014-12-14 08:58 PM#2
查看資料  Blog  發短消息  頂部

可打印版本 | 推薦給朋友 | 訂閱主題 | 收藏主題  

本论坛支付平台由支付宝提供
携手打造安全诚信的交易社区   Powered by Discuz! 4.1.0  © 2001-2006 Comsenz Inc.
Processed in 0.005603 second(s), 7 queries

所有時間為 GMT+8, 現在時間是 2024-4-20 07:20 AM 清除 Cookies - 聯繫我們 - 羅志祥國際後援會 SHOW International Fansclub - Archiver